VAARROUTES

AANBEVOLEN ROUTES & VAARGEBIEDEN

GENIET VAN HET WATER

DE LINGE

De Linge (4 dagen, 3 uur over de grote rivier heen en 3 uur terug over rest kabbelend klein water) is een rivier die in de Betuwe van Doornenburg
tot Gorinchem stroomt. Vertrek vanaf Strijensas bakboord (links) uit.
Na 500 meter komt u op het drukste vaarknooppunt van Nederland. Vrachtschepen varen hier veelal een dikke 18 kilometer per uur. Let hier goed op, want afremmen is voor hen geen mogelijkheid. Kijk goed en steek bij ruimte gauw vol gas over naar de andere kant. U heeft nu het drukke knooppunt overvaren en begint aan een 3,5 uur durende route langs de Merwede of via de Biesbosch tot Werkendam. Vaar naar het prachtige Gorinchem, waar u door de kleine stadssluis naar binnen gaat.

Geniet van de stad, maak een wandeling en pak een terrasje.
Vaar de volgende dag de Linge op het gemak tot Geldermalsen af.
Het aanbevolen toerental is 1.500. Geniet van al het moois wat de Betuwe u te bieden heeft. Onderweg zijn veel aanmeerplaatsen. Zorg ervoor dat u op zondag weer in Gorinchem bent, om p maandag tijdig in de haven van Strijensas te arriveren. 

RONDJE HOEKSCHE WAARD

Vaar een rondje eiland om de Hoeksche Waard, geniet in één van de vele restaurantjes in Oud-Beijerland en vaar de volgende dag door naar het prachtige Willemstad.

Vertrek bakboord richting De Kil en steek over zodra er weinig vrachtverkeer is. Vaar De Kil rechtsaanhoudend, 15 meter van de kant af, af en kijk aan het einde van de kil, na 1,5 uur varen, goed om u heen. Het vrachtverkeer vaart erg snel en heeft altijd voorrang. Buig dan linksaf en ga bij de eerst volgende gelegenheid wederom linksaf het Spui op. Na 1.000 meter komt de haven van Oud Beijerland in zicht. Bel van te voren eerst even of er plaats is. Ons advies is om te vooraf te reserveren. Het is daar heerlijk vertoeven. Indien Oud Beijerland geen plek heeft, is Nieuw Beierland het wijselijk alternatief op één uur extra varen. Vaar de volgende dag door naar Willemstad en kijk goed om u heen bij de Volkeraksluizen. Hier is het erg druk met vrachtverkeer. Tien minuten later ligt u in een prachtig vestingstadje vol vertier. Vanaf daar is het nog twee uur varen naar Strijensas. 

VAREN & GENIETEN

Vaart u graag en bent u opzoek naar een ontspannende en rustgevende vakantie op het water? Ervaar de rust en prachtige omgeving op één van onze boten.

Gezinskruiser Rotterdam - Boot huren in Rotterdam

De Kameleon

Zin in een paar dagen ontspanning op het water, lekker tot rust komen en genieten van het uitzicht? Dan is onze gezinskruiser de juiste boot voor u! De bijna 11 meter lange gezinskruiser is van alle gemakken voorzien en door de unieke aanwezigheid van een douche zeer geschikt om langer op te verblijven.

't Schuitje - Boot huren in Rotterdam

't Schuitje

Ervaar het echte varen en laat u heerlijk onthaasten op ons Schuitje. 't Schuitje is 41 jaar oud en bij ons begonnen aan haar tweede jeugd, met als missie u het prachtige Nederland vanaf het water te laten zien. Door haar brede vorm van 3 meter 10 en geringe lengte van 8,50
is er in iedere haven plek voor haar!

't Schuitje

Ervaar het echte varen en laat u heerlijk onthaasten op ons Schuitje. 't Schuitje is 41 jaar oud en bij ons begonnen aan haar tweede jeugd, met als missie u het prachtige Nederland vanaf het water te laten zien. Door haar brede vorm van 3 meter 10 en geringe lengte van 8,50 is er in iedere haven plek voor haar!

Boot huren in Rotterdam JPEG Bootverhuur

Mahren Riverfun

Iets te vieren, een leuke dag op het water, liever luieren of actief (leren) mee varen? Wij verzorgen met veel passie uw gezellige dag weg mét schipper, inclusief/exclusief catering en drank en de mogelijkheid om een topchef in te huren. Koffie, thee, water en frisdrank zijn voor onze rekening.

HEERLIJK CRUISEN OP HET WATER

AFVAART OP VRIJDAG & MAANDAG

Op vrijdag en maandag hebben wij afvaart (wisseling) en kunt u vanaf 14:00 beschikken over één van onze boten.
U dient de boot om 11:00 na de huurperiode weer schoon en leeg in te leveren. 

De borgsom bedraagt €1.750,- euro en wordt voor aanvang van de huurperiode gereserveerd op uw creditcard. 

Op de vertrekdag is het schip volgeladen met 200 liter water, 150 liter diesel en olie en de overige vloeistoffen zijn op pijl gezet.
Zo hoeft u hier niet naar om te kijken en kunt u genieten van een zorgeloze vaarvakantie. Bij terugkomst wordt de boot op onze locatie
afgetankt en betaalt u de werkelijk verbruikte diesel.

Scroll naar top