VAARROUTES

AANBEVOLEN ROUTES & VAARGEBIEDEN

GENIET VAN HET WATER

HET GROENE HART

Vanaf 2022 vertrekt u vanuit het groene hart. Geen stress meer om na uitvaren direct tussen de beroepsschepen te moeten laveren, maar sierlijk klein water met prachtige pittoreske bruggen en sluisjes.

Nederland zoals u het nog nooit heeft ervaren. 

Vanaf onze eigen insteekhaven te Montfoort vertrekt u in alle rust de Hollandse IJssel op. U mag op veel plekken gratis overnachten en het is een tip de eerste dag tot Oudewater te varen en hier te genieten van een culinaire versnapering. Oude water is een prachtig oud stadje met goede horeca. De volgende dag vertrekt u of naar de Goverwelle sluis om via het Gouw kanaal richting bv Leiden en Katwijk te varen óf u gaat Hekendorp stuurboordwal om via heel lief, klein en golven-vrij water tot helemaal Amsterdam te varen. Onze regio heet niet voor niets het groene hart en of u nou een weekend of een week één van onze schepen huurt wij helpen u wederom een pracht route uit te zetten.

MONTFOORT

montfoort-brug
HEERLIJK CRUISEN OP HET WATER

AFVAART OP WOENSDAG DONDERDAG & VRIJDAG

Op vrijdag en woensdag hebben wij afvaart (wisseling) voor week-verhuur. Op de Donderdagen kunt u voor een lang weekend vertrekken met terugkomst Zondag middag.
U dient de boot om na de huurperiode weer schoon en leeg in te leveren. 

De borgsom bedraagt €1.750,- euro en wordt voor aanvang van de huurperiode gereserveerd op uw creditcard. 

Op de vertrekdag is het schip volgeladen met 200 liter water, 150 liter diesel en olie en de overige vloeistoffen zijn op pijl gezet.
Zo hoeft u hier niet naar om te kijken en kunt u genieten van een zorgeloze vaarvakantie. Bij terugkomst wordt de boot op onze locatie
afgetankt en betaalt u de werkelijk verbruikte diesel.

Scroll naar top