HUURINFORMATIE

GENIET VAN EEN VAKANTIE OP HET WATER

PRAKTISCHE INFORMATIE

Heeft u gereserveerd via Clcik&Boat, dan ontvangt u van ons een bevestiging.  De beschikbaarheid aanvragen is vrijblijvend.
Pas na de betaling is de reservering definitief. U gaat dan akkoord met de boeking en de Algemene voorwaarden. 

De huurprijs is inclusief 21% BTW en WA-verzekering. De bijkomende kosten zijn de werkelijk verbruikte diesel, brug- en havengelden. De borgsom bedraagt €1.750,- euro en wordt voor aanvang van de huurperiode gereserveerd op uw creditcard. 

Tot zeven dagen voor vertrek is annulering mogelijk. Voor meer informatie over annuleren en terugbetalingen, zie de annuleringsvoorwaarden

JPEG Bootverhuur hanteert een aantal afvaartdagen: woensdag en vrijdag voor week-boekingen en donderdag voor een lang weekend. Op deze dagen kunt u vanaf 14:00 beschikken over één van onze boten. Zorg ervoor dat u tijdig terug bent, zodat onze volgende gasten ook weer een schoon en leeg schip kunnen overnemen. U dient de boot om 11:00 na de huurperiode weer schoon en leeg in te leveren. Indien u de eindschoonmaak niet zelf wenst te doen, kunt u voor €99,- euro per schip de binnen- en buitenkant van het schip laten schoonmaken. 

Bij JPEG Bootverhuur is een vaarbewijs niet verplicht, maar het is wel een pre om enige vaarervaring te hebben. Wij willen u graag met een goed gevoel weg laten gaan en bieden daarom ook vaarlessen aan. Het varen op één van onze boten is op eigen risico. De huurder is aansprakelijk voor schade en/of verlies van het vaartuig, ongelukken en letsel.

Onze boten liggen vlakbij het pittoreske Montfoort,  waar u ontvangen zal worden door de enthousiaste eigenaren Jeroen en Peggy.  Indien u geen verdere vaarcursus nodig heeft wegens voldoende ervaring helpt Peggy u graag op weg, voor een ”korte” vaarcursus wacht Jeroen u op.

Op de vertrekdag is het schip volgeladen met 200 liter water, 150 liter diesel en olie en de overige vloeistoffen zijn op pijl gezet. Zo hoeft u hier niet naar om te kijken en kunt u genieten van uw vaarvakantie!

De kosten zijn €99,- euro per schip, voor de binnen- en buitenkant, wanneer u dit niet zelf wenst te doen. 

VAREN & GENIETEN

Vaart u graag en bent u opzoek naar een ontspannende en rustgevende vakantie op het water? Ervaar de rust en prachtige omgeving op één van onze boten.

HEERLIJK CRUISEN OP HET WATER

CRUISEN ZONDER VAARBEWIJS

Bij JPEG Bootverhuur is een vaarbewijs niet verplicht, maar het is wel een pre om enige vaarervaring te hebben.
Wij willen u graag met een goed gevoel weg laten gaan en bieden daarom ook vaarlessen aan. 
De boten zijn te huur voor minimaal 2 en maximaal 5 personen. Het varen op één van onze boten is op eigen risico.
De huurder is aansprakelijk voor schade 
en/of verlies van het vaartuig, ongelukken en letsel. 

Scroll to Top
Scroll naar top