EXTRA'S HUREN

GENIET VAN EEN VAKANTIE OP HET WATER

HUUR EXTRA'S BIJ UW BOOT

Ontdek onze nostalgische boten voor een heerlijk, ontspannende vakantie op het water.

Naast de standaard inventaris, kunt u ook een aantal zaken extra bij ons huren. Zo hoeft u echt helemaal nergens meer naar om te kijken en kunt u zorgeloos genieten. 

Ideaal voor watersportliefhebbers! De kosten zijn €99,- euro per boeking. 

Het beddengoedpakket bestaat uit een dekbedhoes, kussensloop en onderlaken. De kosten zijn €8,- euro per persoon. 

Het handdoekenpakket bestaat uit één grote handdoek, één normale handdoek en twee washandjes. De kosten zijn €8,- euro per persoon. 

Het keukenpakket bestaat uit een keukenhanddoek, vaatdoek en theedoek. De kosten zijn €5,- euro. 

De kosten zijn €8,- euro per persoon. 

De kosten zijn €99,- euro per schip, voor de binnen- en buitenkant, wanneer u dit niet zelf wenst te doen. 

VAREN & GENIETEN

Vaart u graag en bent u opzoek naar een ontspannende en rustgevende vakantie op het water? Ervaar de rust en prachtige omgeving op één van onze boten.

De Kameleon

Zin in een paar dagen ontspanning op het water, lekker tot rust komen en genieten van het uitzicht? Dan is onze gezinskruiser de juiste boot voor u! De bijna 11 meter lange gezinskruiser is van alle gemakken voorzien en door de unieke aanwezigheid van een douche zeer geschikt om langer op te verblijven.

't Schuitje - Boot huren in Rotterdam

't Schuitje

Ervaar het echte varen en laat u heerlijk onthaasten op ons Schuitje. 't Schuitje is 41 jaar oud en bij ons begonnen aan haar tweede jeugd, met als missie u het prachtige Nederland vanaf het water te laten zien. Door haar brede vorm van 3 meter 10 en geringe lengte van 8,50
is er in iedere haven plek voor haar!

't Schuitje

Ervaar het echte varen en laat u heerlijk onthaasten op ons Schuitje. 't Schuitje is 41 jaar oud en bij ons begonnen aan haar tweede jeugd, met als missie u het prachtige Nederland vanaf het water te laten zien. Door haar brede vorm van 3 meter 10 en geringe lengte van 8,50 is er in iedere haven plek voor haar!

Boot huren in Rotterdam JPEG Bootverhuur

Mahren Riverfun

Iets te vieren, een leuke dag op het water, liever luieren of actief (leren) mee varen? Wij verzorgen met veel passie uw gezellige dag weg mét schipper, inclusief/exclusief catering en drank en de mogelijkheid om een topchef in te huren. Koffie, thee, water en frisdrank zijn voor onze rekening.

HEERLIJK CRUISEN OP HET WATER

AFVAART OP VRIJDAG & MAANDAG

Op vrijdag en maandag hebben wij afvaart (wisseling) en kunt u vanaf 14:00 beschikken over één van onze boten.
U dient de boot om 11:00 na de huurperiode weer schoon en leeg in te leveren. 

De borgsom bedraagt €1.750,- euro en wordt voor aanvang van de huurperiode gereserveerd op uw creditcard. 

Op de vertrekdag is het schip volgeladen met 200 liter water, 150 liter diesel en olie en de overige vloeistoffen zijn op pijl gezet.
Zo hoeft u hier niet naar om te kijken en kunt u genieten van een zorgeloze vaarvakantie. Bij terugkomst wordt de boot op onze locatie
afgetankt en betaalt u de werkelijk verbruikte diesel.

Scroll naar top